[PDF] TEMARI 2: COS SUPERIOR I COS DE GESTIO DE LA GENERALITAT DE CATAL UNYA (edición en catalán)

TEMARI 2: COS SUPERIOR I COS DE GESTIO DE LA GENERALITAT DE CATAL UNYA (edición en catalán)

Caracteristicas

TEMARI 2: COS SUPERIOR I COS DE GESTIO DE LA GENERALITAT DE CATAL UNYA (edición en catalán)

El territori de Catalunya i la seva població han conegut diferents règims polítics i administratius al llarg de la seva secular història. Des de la consolidació de la Tarraconensis romana a l’actual Estat de les autonomies, però sempre ha defensat el seu caràcter propi i els seus desigs d’autonomia política. Aquesta autonomia, hores d’ara, es tradueix en l’existència d’una institució d’autogovern propi, la Generalitat de Catalunya, els orígens de la qual es remunten al segle XIV.Igualment interessant és el dificultós procés d’integració política i econòmica que ha tingut lloc en l’Europa occidental. Des de la creació de les primeres organitzacions internacionals sectorials d’àmbit europeu a l’actual configuració de la Unió Europea, més de cinquanta anys han transcorregut. amb multitud de canvis normatius, adhesions i esdeveniments polítics de rellevància. En aquesta obra analitzem l’evolució històrica de tots dos processos, i oferim la imatge més actualitzada de les dues realitats que en són conseqüència: la Generalitat de Catalunya, la seva norma orgànica, i tota l’estructura administrativa que en depèn, i la Unió Europa, els tractats internacionals que l’han definida, i els seus principis fonamentals.

CENTRO DE ESTUDIOS ADAMS

Información Adicional

Primero de todo, hoy en dia mucha gente se está preparando unas oposiciones, y el temario es clave para conseguir el exito ¿Estás buscando descargar el temario para tu oposicion y no lo encuentras? No busque más, porque en esta web podrás descargar TEMARI 2: COS SUPERIOR I COS DE GESTIO DE LA GENERALITAT DE CATAL UNYA (edición en catalán) gratis. Además, si no encuentras algún temario para tu oposición, por favor, usa el formulario para poder solicitar la descarga.

¿Tienes problemas con la descarga? Revisa nuestro tutorial para solucionar tus dudas.

    Enlace para descargar (El formulario de registro se mostrará debajo en unos segundos. Debes poner tu email correcto.)


     
    Descargar temario
    Loading
link5

tengo problemas con la descarga, alguien consiguio descargarlo?

violeta

yo si, hay que rellenar el formulario que aparece y rellenar una encuesta y luego deja bajarlo... es un lio pero por lo menos me ahorro comprarlo

link5

al final lo consegui, hay que registrarse con tus datos y rellenar la encuesta, gracias

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *